Fulla finnar å blodsugna mygg...

I helgen var vi på grillparty i Ö-tå, de var både gott å roligt. Att man inte så mer än kanske tio mygg på hela kvällen var jätteskönt, ja e en sån som nästan får ett nervsammanbrott om dom "blodsugandedjävlarna" är för många! Så de var skönt att slippa se dom, men hur i helvete kan ja har fått kring hundra kliande djävla bett i allafall?????
Himmel å pannkaka vad de var många som sov på hotellet...och då menar ja inte såna som tagit hotellrum för att sova utan  fulla människor som har plaserat sina röver i fotöljerpå krogen....? Undra om de är nån speciell sport där att supa sig full å somna, kanske är de ära å berömmelse på spel? Åtminstone berömmelse får dom ju för dom utmärker sig ganska bra där dom sitter å snarkar å sicklar... ;)
Nu jobbar ja inte så mycket bara 5-7 timmar i veckan, så nu har ja inga bra ursäkter att inte kunna "dieta" ordentiligt...
Klänningen har ja hittat , den är fin men den ser inte ut som ja minns, ingen rengbåge bara blommor och nå streck...den ser tecknad ut...
Hur som helst så provade ja den- den gick faktiskt på kroppen men gick absolut inte att stänga...
Mina viktrasningar kommer jag nu skriva här varje dag....totalt har ja bara 16,7 kg till målet ja skrev efter lille max kom...mycket mindre än ja trodde...Men jag får ju se hur de känns oxå!!
Kram på er snyggingar!!







Här sitter grabbarna å väntar på tårta...

Kommentarer
Postat av: L8

Vad fin bild:) Jag har inte heller någon karaktär. Kommer du på var man hittar det så säg till :)

2009-07-18 @ 10:01:33
URL: http://dollyjane.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0