Speed!

oj, så mycke fortare de går när man promenerar me musik i öronen...Ja gick så fort i går att benen fick ont..Så mycket speed visste ja int att mina ben kunde få...haha!
Måste lära mig att fylla musik i Mp4an, nu finns de bara män som hatar kvinnor(tack Tonkatanten för tipset,de är en grymt bra bok) och så har ja nån mentalträning där man ska gå in i sitt mentalarum och tycka om sig själv, mitt mentalarum är en som en park med en parkbänk å så är de gröna fina träd å gräsmattan är perfekt som en golfgreen, solen skiner jätte mycket men den är inte varm. De vore great me en sval sol, skulle passa mig som handsken!! De har dessutom visat sig att de int är nå kryp i min "mentalapark"(nästa gång ja går in ska ja kolla vilken färg bänken är ...)
Nå väl ni hör ju att de int är nån hit att promenera me den bilden i huvet! Men män som hatar kvinnor lockar en att gå längre bara för att få höra mer.
Sen den 25 har ja gått ner 4,3- tyvärr blev de lite fel i matföringen i helgen får försöka ta igen de i vecka me mer promenader.
Nu ska ja å hänga en härlig tvätt, har fått en ny favorit vad gäller sköljmedel- Comfort Aloevera yummie!! Men ja har många favoriter. En del undrar hur de kommer sig att ja älskar att hänga tvätt- de är nog doften och känslan av rent. Jag skulle inte ens använda torktumlare om ja så fick en gratis.
I kväll är de simtävling för Miranda och hennes klass!!Håller tummarna!
Kramelikram!

RSS 2.0